Scroll Top

Montserrat continua retransmetent els oficis litúrgics amb normalitat

Tot i les noves restriccions a la mobilitat decretades pel Govern, Montserrat continuarà retransmetent amb normalitat els oficis litúrgics.
Montserrat va apostar, fa temps, en la utilització de les noves tecnologies per tal de fer arribar els diversos oficis litúrgics a aquelles persones que, per qualsevol raó, no podien fer-se presents a la Basílica. Molts d’aquests oficis tenen una nombrosa audiència que ja ha adquirit el costum se seguir els diversos oficis del dia: a les 07.30 hores, les Laudes; la Missa Conventual a les 11.00 hores i les Vespres a les 18.45 hores. Durant el passat confinament, aquestes retransmissions ajudaren a molta gent a poder participar en la pregària. Tots els que érem a Montserrat i les persones que ens seguien a distància formàvem una mateixa assemblea de pregària.

Amb les noves restriccions a la mobilitat anunciades avui dijous, 29 d’octubre, volem recordar que els diversos oficis es podran continuar seguint per Internet, ràdio i televisió.

Dia Laudes
07.30 hores
Missa Conventual
11.00 hores
Vespres
18.45 hores
30 d’octubre Montserrat TV
Montserrat Ràdio
Ràdio Estel
Montserrat TV Montserrat TV
Montserrat Ràdio
Ràdio Estel
31 d’octubre Montserrat TV
Montserrat Ràdio
Ràdio Estel
Montserrat TV Montserrat TV
Montserrat Ràdio
Ràdio Estel
1 de novembre Tots Sants Montserrat TV
Montserrat Ràdio
Ràdio Estel
Montserrat TV
TV3
Xarxa de Televisions locals
Ràdio Estel
Montserrat TV
Montserrat Ràdio

 

Igualment, aquelles persones que no puguin seguir els oficis en directe els podran resar privadament a partir dels enregistraments disponibles al nostre podcast: Laudes i Vespres.

Finalment, aquelles persones que ho desitgin poden encarregar l’ofrena d’un llantió a la Mare de Déu de Montserrat o be fer una petició d’intenció de missa.

Última actualització: 29 octubre 2020