Reserves per a la Setmana Santa i Pasqua

Hem obert les reserves per a les celebracions litúrgiques de la Setmana Santa i la Pasqua, de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua

Altres oficis de Montserrat

Mentre estiguin en vigor les mesures de restricció de mobilitat decretades per la Generalitat, no cal fer reserva prèvia per assistir a les diverses celebracions que es realitzen a la Basílica de Montserrat, amb l’excepció de les celebracions entre Dijous Sant i Dilluns de Pasqua (28 de març a 5 d’abril).

Podeu consultar les restriccions vigents al web de la Generalitat. Davant de qualsevol dubte, us aconsellem de contactar amb el telèfon d’informació de la Generalitat (012) o bé amb nosaltres.

Les persones que pugin a Montserrat han de tenir en compte que s’aplica la limitació d’aforament fixada per les autoritats. Podria donar-se la situació, per tant, que si s’asoleix aquest límit no es permeti l’accés a l’interior durant els oficis, havent de seguir-los a través de les pantalles de TV instal·lades a l’atri.

Les celebracions de Montserrat es continuaran transmetent amb absoluta normalitat mitjançant la nostra pàgina web: https://abadiamontserrat.cat/tv i els altres mitjans de comunicació (TV i ràdio).

Abadia de MontserratRESERVES