Scroll Top

L’hostatgeria de Montserrat ofereix un recés quaresmal d’un dia per a joves

El bisbe auxiliar de Barcelona Antoni Vadell impartirà la conferència Desvetllar el desig de Déu, que ajudarà a la reflexió i a la pregària

 

 

Montserrat, març de 2018. El proper dissabte 24 de març, de 10 a 18h, el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys a un dia de recés per preparar-se per viure la Pasqua amb més intensitat. El P. Antoni Pou, monjo de Montserrat, organitza aquesta jornada, que té com a objectiu elaborar i integrar les vivències personals quotidianes i els reptes de la nostra societat a la llum de l’Evangeli.

 

El recés, que porta per títol Desvetllar el desig de Déu, començarà a les 10.20h, a la sala Sant Maur del Monestir amb les presentacions i alguna dinàmica que ajudi a entrar en les actituds pròpies d’aquest dia de recés. Després, a les 11h., es podrà optar per assistir a la missa conventual o tenir una estona de reflexió personal; a les 12h, Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona, impartirà la conferència que dóna títol al recés. A la tarda, per als qui ho desitgin, hi haurà la possibilitat de compartir en grup les reflexions que haurà suscitat la conferència. Finalment, el P. Antoni Pou dirigirà una pregària a la capella de l’hostatgeria monàstica, amb cançons de Taizè i lectures escollides.

 

Aquest recés tindrà lloc a l’hostatgeria del monestir de Montserrat i s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzaran periòdicament en aquest espai. El preu és de 10€, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria.

 

Els interessants a participar-hi poden trucar al 93 877 77 65 i demanar pel P. Antoni Pou o bé enviar un correu-e a tonipou@yahoo.com.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

Última actualització: 17 abril 2020