En temps de confinament, podeu seguir els oficis del Santuari per ràdio i TV

Montserrat TVEn temps de confinament, la millor manera de seguir els oficis de Montserrat és a través de la ràdio i la TV del Monestir i d’altres mitjans de comunicació. També, per a permetre la participació d’aquelles persones que no poden pujar a Montserrat, oferim la possibilitat de presentar ofrenes i demanar intencions de missa a través de la nostra web.

Oficis diaris

Cada dia, a les 7.30, l’ofici de Laudes de la comunitat benedictina, per Montserrat Ràdio, Montserrat TV i Ràdio Estel; a les 11.00, la missa conventual per Montserrat TV; a les 18.15 el res del rosari, també per Montserrat TV i, tot seguit, a les 18.45h comença l’ofici de Vespres que es pot seguir en directe per Montserrat Ràdio, Ràdio Estel  i Montserrat TV.

A partir de dilluns 11 de gener també s’emetrà, de dilluns a divendres, la pregària del migdia (Salve i Virolai, a càrrec de l’Escolania), a les 13.00, per Montserrat TV.

Missa conventual del diumenge

A més a més de les retransmissions de les Laudes, Rosari i Vespres, cada diumenge a les 11.00, la missa conventual també pot seguir-se a través de les TV de la Xarxa de Comunicació Local i també per Ràdio Estel.

Ofrenes a la Mare de DéuOfrenes a la Mare de Déu i intencions de missa

Des de fa unes setmanes, Montserrat també ofereix la possibilitat de presentar ofrenes a la Mare de Déu a través de la nostra web. Això permet a aquelles persones que, a causa de les limitacions de mobilitat decretades per les autoritats no tenen la possibilitat de pujar a Montserrat, oferir com a ofrena flors i llantions a la Mare de Déu.

L’ofrena de flors permet fer present la vostres intencions davant la Mare de Déu. Habitualment aquestes flors es deixen a la capella del Cambril. En les solemnitats també es posen també al peu de la Santa Imatge i a l’Altar Major. L’ofrena la farà en nom vostre el rector del santuari o un altre monjo de la comunitat i, quan fem la pregària oferint les flors, us enviem un recordatori com a confirmació.

Pel que a les ofrenes de llantions, el rector del Santuari o un altre monjo de la comunitat els encendrà el mateix dia o, a més trigar, l’endemà. Igualment, un cop feta la pregària que ens heu encomanat, us enviarem el recordatori corresponent.

Finalment, ens podeu fer arribar les vostres intencions de missa. Cada dia a la missa conventual, els preveres concelebrants les tindran presents .

Última actualització: 8 gener 2021

Abadia de MontserratEn temps de confinament, podeu seguir els oficis del Santuari per ràdio i TV