El G. Josep Antoni Díaz-Pavón fa la professió temporal com a monjo de Montserrat

Dissabte 3 de setembre, el G. Josep Antoni Díaz-Pavón farà la professió temporal per tres anys com a monjo de Montserrat. Serà durant la missa conventual, que presidirà el P. Abat Manel Gasch, a partir de les 11.00 hores. La celebració de la missa es podrà seguir en directe a través de Montserrat Ràdio i Montserrat Televisió).

El G. Josep Antoni Díaz-Pavón i Gómez va néixer a Elda (diòcesi d’Oriola-Alacant) el 2 de novembre de 1983. Va iniciar el postulantat l’any 2018 i va entrar al noviciat el 6 d’agost de 2020. És llicenciat en Psicopedagogia i en Periodisme i diplomat en Magisteri.

En el decurs de la missa de dissabte, el G. Josep Antoni Díaz-Pavón dipositarà sobre l’altar, al costat del pa i del vi que seran consagrats, el document de professió que haurà escrit. Així, des d’aquest moment, la seva vida, que ja estava empeltada amb la del Crist pel baptisme, esdevindrà una ofrena al Pare estretament unida a la donació que Jesucrist fa d’ell mateix al Pare en l’Eucaristia. Aquest escrit el llegirà públicament, el signarà i el mostrarà als monjos presents, i el lliurarà al P. Abat. Posteriorment, el P. Abat farà sobre ell una pregària especial.

A partir de dissabte, el G. Josep Antoni seguirà el període de formació filosòfica i teològica, i a més treballarà en diferents seccions del monestir, especialment, al taller d’enquadernació.

Última actualització: 1 setembre 2022

Abadia de MontserratEl G. Josep Antoni Díaz-Pavón fa la professió temporal com a monjo de Montserrat