Oberts els accessos a Montserrat per carretera, Aeri i Cremallera

Avui divendres i demà dissabte no es podrà accedir als camins del Parc Natural de Montserrat i el Funicular de Sant Joan restarà tancat

Els accessos al Santuari i Monestir de Santa Maria de Montserrat per carretera (BP 1103 i BP 1121), Aeri de Montserrat i Cremallera de Montserrat restaran oberts amb normalitat avui i demà. No obstant, com a conseqüència de les actuals condicions meteorològiques i el risc potencial d’incendi forestal, la Generalitat de Catalunya ha activat el Nivell Alfa 3 i, per tant, no es podrà accedir ni avui ni demà al Parc Natural de la Muntanya de Montserrat pels camins. Els cossos d’Agents Rurals i Mossos d’Esquadra vigilaran els accessos de la Vinya Nova, Can Massana, La Salut, Coves del Salnitre i el Camí de les Aigües. També estaran tancats els accessos al Parc Natural des del Monestir següents: Escales de Sant Jeroni, Camí de Sant Miquel i Camí de la Santa Cova. El Funicular de Sant Joan (FGC) tampoc funcionarà.

En principi, la prohibició d’accés als camins del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat és per al dia d’avui i demà, dissabte. Si finalment s’acaba decidint que la prohibició d’accés als camins del Parc Natural s’allarga fins diumenge, 30 de juny, es comunicarà a través del web www.abadiamontserrat.cat.

Última actualització: 30 agost 2019

adminOberts els accessos a Montserrat per carretera, Aeri i Cremallera