Neix l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle

La nova entitat té per objectiu promoure la Casa, donar-la a conèixer i oferir-li el suport necessari perquè desenvolupi les seves activitats

 

 

Montserrat, maig de 2018. Diumenge 27 de maig, a les 16h, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Riner (Solsonès) la presentació de l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle.

 

El Santuari del Miracle compta, des de l’any 1901, amb una petita comunitat de monjos de Montserrat, els quals s’ocupen també de la gestió de la Casa d’Espiritualitat, que es va obrir l’any 1981. Durant els darrers 10 anys, la casa ha ofert activitats de caire molt divers, sempre amb la voluntat d’ajudar els estadants a viure l’Evangeli i a gaudir de la natura que envolta el Santuari.

 

El “Temps per a Déu” (temps de pregària o d’exercicis), el cicle de les quatre estacions de Natura i Espiritualitat –que s’ha anat repetint en diverses ocasions-, les audicions musicals de les grans obres de la música religiosa, la pregària del cor, la fotografia, la literatura, les caminades contemplatives, l’observació de la fauna i la flora, i fins i tot la cuina, han anat deixant empremta en moltes persones. Per aquest motiu, s’han decidit a crear l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle, que té per objectiu promoure la Casa, donar-la a conèixer i oferir-li el suport necessari.

 

L’acte del diumenge 27 a les 16h consistirà en la projecció d’un audiovisual que recull les activitats pròpies de la Casa, el parlament del P. Ramon Ribera-Mariné, president de l’Associació; de la secretària, Assumpció Ros; del P. Xavier Poch, superior de la comunitat de monjos de Montserrat al Miracle; de la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Riner, Imma Puig; i del P. Manel Gasch, majordom-administrador del Monestir de Montserrat. L’acte de presentació de l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle es clourà amb un tastet de música medieval, a càrrec de Laura de Castellet.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

Última actualització: 20 abril 2020

adminNeix l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle