Montserrat proposa reflexionar sobre la mort a joves de 14 a 17 anys

Els participants en el MJ31 pensaran sobre el que significa la mort i quines actituds podem tenir enfront d’aquesta realitat ineludible

Montserrat, octubre de 2019. El cap de setmana del 9 i 10 de novembre, nois i noies de 14 a 17 anys tindran la possibilitat de reflexionar a Montserrat sobre el que significa la mort i quines actituds podem tenir enfront d’aquesta realitat ineludible. “Pensar bé la mort per no pensar-hi massa” és el lema de la 31a edició d’aquesta proposta pastoral organitzada pel Santuari de Santa Maria de Montserrat des de fa més de 15 anys –en dues edicions anuals, a la primavera i a la tardor-, en la qual a partir d’un tema concret, moltes vegades nascut de les propostes dels propis nois, se’ls ofereix un espai de reflexió.

En aquesta ocasió, el tema proposat és la mort, que travessa la història del pensament humà i la història de cada persona, i la nostra resposta, que defineix aspectes essencials de la pròpia vida. Aprofitant el patrimoni cultural de Montserrat, i a partir de la feina de l’equip d’organitzadors i dels monitors, el MJ31 pretén fer pensar els nois i noies participants sobre què significa la mort.

El Montserrat Jove és la proposta pastoral que el Santuari de Montserrat fa als joves d’entre 14 i 17 anys. Està dirigit pel rector del Santuari de Santa Maria de Montserrat, P. Joan M. Mayol, i pel G. Gabriel Soler, monjo jove de la comunitat monàstica montserratina, i compta amb la col·laboració d’un equip de monitors –vinculats a Montserrat des de diferents àmbits-. L’allotjament és a la Residència Abat Garriga i les places són limitades a una vuitantena de nois i noies. Les inscripcions es poden fer a partir del 25 d’octubre al web www.montserratjove.com. Cal recordar que els participants han de portar el sac de dormir, calçat còmode per caminar i menjar per al dissabte, i esmorzar per al diumenge –el MJ31 finalitza a les 15.30h, després de dinar tots junts-.

 

Per a més informació sobre el MJ31:

www.montserratjove.com

equipacollida@gmail.com

https://www.facebook.com/montserratjove.equipacollida

https://www.instagram.com/montserratjove

Última actualització: 17 abril 2020

Abadia de MontserratMontserrat proposa reflexionar sobre la mort a joves de 14 a 17 anys