Montserrat incorpora un vehicle elèctric per millorar el servei d’infermeria en el recinte del Santuari

El vehicle és un Goodyear EGO1, amb zero emissions, que ofereix una major visibilitat i estabilitat a l’infermer, a més de poder transportar el material sanitari

 

 

Montserrat, juliol de 2018. El servei de primers auxilis de Montserrat ha incorporat un nou vehicle elèctric per millorar els desplaçaments pel recinte del Santuari. D’aquesta manera, les urgències i emergències es poden atendre allà on es produeixen de manera més ràpida i en millors condicions.

 

El nou vehicle és un Goodyear EGO1, amb tres rodes –dues al davant i una al darrera-, que ofereix una major visibilitat i una estabilitat superior a l’infermer. El seu motor elèctric, amb zero emissions, permet realitzar els desplaçaments pel recinte del Santuari sense fer cap mena de contaminació mediambiental ni acústica. La velocitat màxima a la qual pot arribar és de 25 quilòmetres/hora, mentre que l’autonomia és de 50 quilòmetres. El pes màxim que pot mobilitzar són 150 quilos (entre conductor i material). Concretament, el material sanitari està ubicat en una maleta a part davantera. Entre els objectes que transporta hi ha un desfibril·lador.

 

Cal recordar que el servei d’infermeria a Montserrat el realitza des de 2006 l’empresa Blancafort Infermers, SLP. Cada any, al recinte del Santuari s’atenen un miler d’assistències, de les quals una cinquantena són emergències i la resta són serveis de primers auxilis.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

Última actualització: 20 abril 2020

adminMontserrat incorpora un vehicle elèctric per millorar el servei d’infermeria en el recinte del Santuari