Scroll Top

Montserrat convida joves de 20 a 35 anys a viure en profunditat la proximitat del Nadal

El títol del recés és Déu als marges, i comptarà amb la ponència de l’analista internacional i membre de Cristianisme i Justícia Oscar Mateos, que convidarà a reflexionar i a meditar sobre la implicació de la pròpia fe en la defensa dels més desvalguts del món

 

 

Montserrat, novembre de 2018. Dissabte 22 de desembre, de 10 a 18, el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys en esperit de recerca -que valoren la dimensió espiritual en les seves vides-, a participar en un recés que els ajudi a aprofundir en la seva fe i a preparar-se per viure les festes de Nadal amb més sentit. Aquest recés, que porta per títol Déu als marges, el dirigirà el P. Antoni Pou, monjo de Montserrat, i tindrà lloc a l’hostatgeria del Monestir.

 

Després d’una activitat de benvinguda, a les 10.15h, els participants en el recés podran optar per assistir a la missa conventual o bé començar una reflexió personal a partir d’uns textos espirituals; a les 12h tindrà lloc una conferència de l’analista internacional i membre de Cristianisme i Justícia Oscar Mateos, que convidarà a reflexionar i a meditar sobre la implicació de la pròpia fe en la defensa dels més desvalguts del món.

 

A la tarda, en acabar de dinar, els participants tindran la possibilitat de compartir en grup les reflexions que haurà suscitat la conferència d’Oscar Mateos. Per finalitzar la jornada tindrà lloc una pregària amb cants de Taizè, per posar davant de Déu les reflexions i els anhels que haurà suscitat aquest recés, que acabarà al voltant de les 18h, perquè tots aquells que vulguin puguin també assistir a la pregària de vespres amb la comunitat benedictina de Montserrat.

 

Aquest recés, que s’organitza des de l’hostatgeria del Monestir de Montserrat, s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzen periòdicament en aquest espai. El preu és de 10€, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria. Els interessants a participar-hi poden trucar al 93 877 77 65 i demanar pel P. Antoni Pou o bé enviar un correu-e a tonipou@yahoo.com.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

Última actualització: 20 abril 2020