II premi «Abat Marcet» per a llibres religiosos en llengua catalana

El jurat del Premi Abat Marcet, del llibre religiós en llengua catalana, en la seva segona edició, ha resolt atorgar-lo ex-aequo a dos llibres, molt diferents amb valors i lectures ben distintes:

  • «Els exiliats i empresonats de la Bíblia», de Jordi Cervera, editat per Publicacions de l’Abadia de Montserrat, 2021.
  • «L’altre Déu. El plany, l’amenaça i la gràcia», de Marion Muller-Colard, traducció del francès d’Adrià Pujol Cruells, editat per Fragmenta Editorial, 2020.

El lliurament dels guardons als autors premiats es farà en el transcurs d’un acte previst per al divendres dia 12 de novembre de 2021, al vespre. Properament es donaran més detalls.

El Premi Abat Marcet vol identificar i difondre el llibre de temàtica religiosa publicat en català. Amb aquesta iniciativa, la Lliga de la Mare de Déu de Montserrat vol ser útil per enfortir la presència del fet religiós en el si de la nostra cultura i de la nostra comunitat nacional i impulsar la presència de la llengua catalana en l’edició del llibre religiós. El premi vol honorar també la important obra cultural i religiosa de qui fou abat de Montserrat, Antoni Maria Marcet.

Abadia de MontserratII premi «Abat Marcet» per a llibres religiosos en llengua catalana