Gira de l’Escolania per Rússia i Noruega

Dijous 23, els 43 nois que formen el cor cantaran a la Casa Internacional de la Música de Moscou i dissabte 25 a l’Església de la Trinitat d’Oslo

Entre el 21 i el 26 de gener participarà en el festival internacional de música de Nadal a Moscou i farà un intercanvi amb el cor de la catedral d’Oslo

Montserrat, gener de 2020. L’Escolania ha estat convidada de nou a Moscou (Rússia). Participarà en un festival internacional de música de Nadal, un certamen en el qual ja va actuar l’any 2013 i que enguany, en complir el desè aniversari, han volgut tornar a convidar el cor que més els ha agradat durant aquests deu anys, que ha estat l’Escolania de Montserrat. I de Moscou es desplaçarà fins a Oslo (Noruega), on els escolans faran un intercanvi amb el cor de nois de la catedral de la capital escandinava, que el juny de 2018 va visitar Montserrat i van tenir ocasió de dinar junts i de cantar plegats a la Basílica de Santa Maria.

El concert a Moscou tindrà lloc a l’Auditori Dom Musike (Performing Arts Center), Casa Internacional de la Música, dijous 23 de gener, a les 19h; mentre que a Oslo actuaran a l’Església de la Trinitat (Trefoldighetskirken) dissabte 25 de gener, a la tarda. Aquest serà el primer cop que l’Escolania viatja a Noruega.

En els darrers 50 anys, l’Escolania ha ofert concerts en 22 països. El que més visitat ha estat França (12 vegades), seguit d’Alemanya i d’Itàlia (8 cops cadascun), Bèlgica (5), Rússia (3), Àustria (2), Estats Units (2, i també un cop Puerto Rico), Holanda (2), Hongria (2), Japó (2), Luxemburg (2), Polònia (2), Portugal (2), Anglaterra (1), Canadà (1), Irlanda (1), Israel (1), Mònaco (1) i Xina (1).

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat
93 877 77 75 / 606 942 948 / oscarbardaji@abadiamontserrat.net

Última actualització: 27 març 2020

adminGira de l’Escolania per Rússia i Noruega