Oficis de la Festa dels Beats Màrtirs de Montserrat i estrena dels Goigs a llaor dels Màrtirs

Aquest dimarts, 13 d’octubre del 2020, celebrarem la Festa dels Beats Màrtirs de Montserrat amb l’estrena, durant la Missa Conventual, dels Goigs a llaor dels Màrtirs.

El 28 de juny del 2012 el Sant Pare Benet XVI va autoritzar la Congregació per a les causes dels sants a promulgar el decret de martiri, entre altres servents i serventes de Déu, dels monjos de Montserrat mort per la fe de Crist. La beatificació fou el 13 d’octubre del 2013 a Tarragona. Cada any, en acció de gràcies, a Montserrat celebrem aquesta darrera data en expressió de lloança d’aquells monjos que resten escrits amb lletres d’or en la història, gairebé mil·lenària, del nostre Monestir.

Les celebracions es podran seguir en directe a la Basílica i també per la retransmissió que en farà per Internet Montserrat TV. Els horaris són els habituals: les Laudes a les 7.30 hores, la Missa Conventual, presidida pel P. Abat Josep M. Soler a les 11.00 hores i les Vespres a les 18.45 hores.

Per tal de facilitar-ne el seguiment dels oficis per part dels fidels, posem a la vostra disposició els llibrets que contenen la salmòdia i lectures de les Laudes i Vespres:

Laudes Beats Montserrat Vepsres dels Beats de Montserrat

 

Finalment, a la Missa Conventual d’enguany, estrenarem els Goigs a llaor dels Màrtirs de Montserrat. Igualment posem a la vostra disposició la lletra i música d’aquests goigs.
Goigs a llaor dels Màrtirs de Montserrat

Última actualització: 12 octubre 2020

Abadia de MontserratOficis de la Festa dels Beats Màrtirs de Montserrat i estrena dels Goigs a llaor dels Màrtirs