Scroll Top

Felicitació de Nadal i cap d’any del P. Abat Josep M. Soler

Montserrat, desembre de 2018. El P. Abat Josep M. Soler ha felicitat el Nadal i ha desitjat un bon any 2019 a través d’un missatge que es pot veure a Montserrat TV (www.montserratcomunicacio.cat / l’enllaç directe és www.youtube.com/watch?v=ZDxk62MoZFY), el contingut del qual és el següent:

 

Des del primer Nadal de la història, hi ha hagut contextos molt diferents a nivell social, polític i religiós. S’ha passat des de perseguir el cristianisme fins a ser, després, dominant en molts llocs. I, ara, en les nostres societats occidentals, a tenir una presència més discreta. Els contextos han canviat. Però el missatge de Nadal és sempre el mateix: Déu estima entranyablement la humanitat i per això ens dóna el seu Fill estimat; Déu, en Jesucrist, vol fer un camí d’amistat amb cada persona; Déu vol que ens estimem com a germans, tal com ens ho ensenya l’Evangeli de Jesús, i ens anuncia que la pau i la fraternitat són possibles si primer les tenim en el cor.

 

El missatge de Nadal és, doncs, ben actual. En aquest moment del món, amb tanta violència, amb tanta marginació i amb tanta gent desplaçada que busca refugi, però també amb tanta gent generosa i altruista, en aquest moment del nostre País, que té tantes situacions difícils obertes, el Nadal ens invita a reprendre l’alè, a continuar estimant, a continuar servint amb joia i amb esperança, amb la certesa que Déu és amb nosaltres.

 

Molt bon Nadal, doncs, i que l’any nou ens sigui portador de bones noves!

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

 

Última actualització: 8 agost 2023