Juan de la Rubia imparteix un curs d’orgue a estudiants i organistes

El Monestir de Montserrat acollirà, del 12 al 17 de juliol, la segona edició d’un Curs d’Orgue adreçat específicament a estudiants o a organistes de Grau mitjà o superior, que impartirà el professor d’Improvisació a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i organista de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, Juan de la Rubia.

El concert d’inauguració del curs anirà a càrrec del mateix Juan de la Rubia i serà dilluns 12 de juliol, a les 19.30h, a la Basílica de Montserrat. Aquest concert es podrà seguir en directe a través de Montserrat TV (www.abadiamontserrat.cat/TV).

Les matèries que tractaran al curs són: Repertori, Anàlisi musical, Improvisació i Tècnica. L’allotjament serà a l’hostatgeria del Monestir. Les places són limitades.

El coordinador és el G. Ramon Oranias (mail: roranias@abadiamontserrat.net ). Informació i inscripcions: M. Dolors Casanovas (Tel. 626 924 414 / correu-e mdcasanovas51@gmail.com).

El Curs d’Orgue a Montserrat s’ofereix a tots els organistes de la Península, gràcies al patrocini del Monestir i de la Fundació Abadia de Montserrat 2025.

Última actualització: 2 juliol 2021

Abadia de MontserratJuan de la Rubia imparteix un curs d’orgue a estudiants i organistes