«Montserrat, paisatge canviant», calendari de «Serra d’Or» per al 2024

Calendari Serra d'Or 2024
Comprar
Primeres pàgines

El fotògraf Ula Serra ha fotografiat la muntanya de Montserrat des de diferents llocs i ho ha fet durant tot un any, perquè puguem anar veient els canvis en la fesomia, els colors i l’aparença de la muntanya, segons quan i des d’on ens la mirem.

Per il·lustrar les fotografies hem triat petits fragments del llibre Montserrat, a la vora de Barcelona, de Wilhelm von Humboldt, traduït de l’alemany per Jordi Martí Fitó i publicat per José J. de Olañeta, editor. És un petit llibre en el qual el savi alemany explica al seu amic Johann Wolfgang Goethe la seva visita a Montserrat l’any 1800, les impressions que li produeixen l’ascens a la muntanya, el paisatge que s’hi troba i, sobretot, els ermitans que aleshores habitaven la muntanya.

Un deliciós quadern de viatge que us recomanem que llegiu sencer. Veureu com la natura, el paisatge i la vida que transcorre a Montserrat, des de sempre han fascinat tothom qui hi accedeix per primer cop, vingui d’on vingui. I continuen meravellant els visitants que hi tornen un cop i un altre en qualsevol època de l’any.

Aquest calendari es pot adquirir a la botiga online de Publicacions de l’Abadia de Montserrat.

Última actualització: 20 desembre 2023

Abadia de Montserrat«Montserrat, paisatge canviant», calendari de «Serra d’Or» per al 2024