Cancel·lada la 3a Vertical Montserrat

Montserrat, 14 d’octubre de 2020. D’acord amb les últimes restriccions anunciades pel PROCICAT (Pla territorial de protecció civil de Catalunya) aquest dimecres 14 d’octubre sobre l’aturada de totes les competicions d’àmbit català durant els pròxims 15 dies, l’organització de la Vertical Montserrat s’ha vist obligada a cancel·lar definitivament la cursa prevista per a aquest dissabte 17 d’octubre. Aquesta mesura forma part de les restriccions severes que aplicarà el Govern català per contenir els brots de coronavirus dels darrers dies i que entren en vigor aquest divendres. Per aquest motiu, la Vertical Montserrat assumeix el seu compromís amb la ciutadania i, tal i com han fet ja les federacions esportives catalanes, contribuirà igualment a aturar la mobilitat durant aquest cap de setmana a tot Catalunya.

Davant la impossibilitat de reubicar-la al calendari per segona vegada aquest any, l’organització de la Vertical Montserrat ha decidit cancel·lar-la definitivament. Els esportistes inscrits mantindran la seva plaça per l’edició del 2021 i, en aquells casos als que no els sigui possible o que no vulguin participar a la cursa de l’any vinent, se’ls retornarà l’import íntegre de la inscripció. Aquesta mesura afecta a totes les categories.

Fins al 17 de novembre de 2020, totes les persones inscrites hauran de posar en coneixement de l’organització la seva decisió escrivint un correu-e a verticalmontserrat@gencat.cat per poder realitzar les gestions pertinents. Lamentem les molèsties i inconvenients que aquesta cancel·lació pugui provocar. Per qüestió de responsabilitat, hem prioritzat les mesures de prevenció que, a nivell nacional i internacional, s’estan prenent per contribuir a la contenció d’aquesta pandèmia. Desitgem poder tornar-la a celebrar, amb tota seguretat, durant l’any vinent.

Última actualització: 22 novembre 2020

Abadia de MontserratCancel·lada la 3a Vertical Montserrat