Scroll Top

Sortida de primavera dels organistes d’Església de Montserrat

El termini d’inscripció a l’activitat que els portarà a Vall d’Uixó, Alcora, Vila-real, Segorb, València i Peníscola finalitza el 31 de gener

Del dilluns 6 al divendres 10 de maig d’enguany està prevista la Sortida de Primavera del grup i dels simpatitzants dels Cursets d’Organistes d’Església de Montserrat. Concretament, visitaran les localitats de Vall d’Uixó, Alcora, Vila-real, Segorb, València i Peníscola.

L’objectiu d’aquestes sortides és el de conèixer i tocar els orgues d’esglésies properes a casa nostra. La primera parada tindrà lloc a la Vall d’Uixó, on podran tocar l’orgue de Berenguer i Díaz, i també visitaran la Cova dels Orgues; a Alcora coneixeran el de Frédéric Desmottes; a Vila-real els de Salanova i Amezua, que actualment aquest darrer s’està restaurant; i a la co-catedral de Segorb hi trobaran el construït per Carlos Álvarez. Finalment, la ruta acabarà a València i, ja de tornada, Peníscola.

Cal dir que la sortida es podrà realitzar si el grup té un mínim de 26 persones. L’import total del viatge, en règim de pensió completa, és de 490 euros, si és en habitació individual, o de 420 si es tracta d’habitació doble. El termini d’inscripcions finalitza el dia 31 de gener. Per formalitzar-la cal fer un ingrés de 200 euros en el número de compte de La Caixa 2100 0215 33 02 0003 5848, indicant-hi el nom de la persona interessada. En cas de no arribar a les persones requerides es retornaran íntegrament els diners ingressats.

Els interessats a rebre informació d’aquesta sortida del 6 al 10 de maig poden trucar a la coordinadora del Curset d’Organistes d’Església de Montserrat: 626 924 414 (M. Dolors Casanovas) o escriure-li un correu electrònic: mariadolorscasanovas@yahoo.es. Més informació a www.organistesesglesia.net.

Última actualització: 27 març 2020