Retir per a joves a Montserrat

Sota el títol Viure l’Evangeli des de les xarxes socials, la periodista Miriam Díez Bosch presentarà una conferència sobre les tecnologies de la informació i la comunicació, descobrint nous recursos per motivar la vida espiritual.

El proper dissabte 6 d’abril, de 10 a 18h, el Monestir de Montserrat convida a nois i noies de 20 a 35 anys a viure un dia de recés. El P. Antoni Pou, monjo de Montserrat, dirigirà aquesta jornada, que té com a objectiu reunir joves amb esperit de recerca, que valoren la dimensió espiritual en les seves vides i volen aprofundir la seva fe. La conferenciant convidada és la periodista especialitzada en religió Miriam Díez Bosch. El retir porta per títol Viure l’Evangeli des de les xarxes socials. Després de l’activitat de benvinguda, a les 10.15h, a les 11h els participants podran optar per assistir a la missa conventual o començar una reflexió personal a partir d’uns textos espirituals. A les 12h tindrà lloc la conferència sobre les tecnologies de la informació i la comunicació, en la qual la periodista Miriam Díez descobrirà nous recursos per motivar la vida espiritual. A la tarda es compartiran en grup les reflexions generades per la ponència i, per acabar, s’oferirà una oració amb cants de Taizé, per posar davant Déu les reflexions i els anhels suscitats en aquesta jornada. El retir s’acabarà a les 18h, perquè els participants que vulguin puguin assistir també a la pregària de vespres amb els monjos.

Aquest retir tindrà lloc a l’hostatgeria de monestir de Montserrat i s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzen periòdicament en aquest espai. El preu és de 10 €, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria.

Els interessats a participar poden trucar a l’ 93 87.777 65 i preguntar pel P. Antoni Pou o bé enviar un correu-e a tonipou@yahoo.com

Última actualització: 22 novembre 2020

adminRetir per a joves a Montserrat