Scroll Top

Recés per a joves a Montserrat

Sota el títol Viure l’Evangeli des de les xarxes socials, la periodista Míriam Díez Bosch farà una conferència sobre les tecnologies de la informació i la comunicació, descobrint nous recursos per a motivar la vida espiritual

El proper dissabte 6 d’abril, de 10 a 18h, el Monestir de Montserrat convida nois i noies de 20 a 35 anys a viure un dia de recés. El P. Antoni Pou, monjo de Montserrat, dirigirà aquesta jornada, que té com a objectiu reunir joves en esperit de recerca, que valoren la dimensió espiritual en les seves vides i volen aprofundir la seva fe. La conferenciant convidada és la periodista especialitzada en religió Míriam Díez Bosch.

El recés porta per títol Viure l’Evangeli des de les xarxes socials. Després de l’activitat de benvinguda, a les 10.15h, a les 11h els participants podran optar per assistir a la missa conventual o començar una reflexió personal a partir d’uns textos espirituals; a les 12h hi haurà la conferència sobre les tecnologies de la informació i la comunicació, en la qual la periodista Miriam Díez descobrirà nous recursos per a motivar la vida espiritual. A la tarda es compartiran en grup les reflexions generades per la ponència i, per acabar, hi haurà una pregària amb cants de Taizè, per posar davant de Déu les reflexions i els anhels que haurà suscitat aquesta jornada. El recés s’acabarà a les 18h, perquè els participants que vulguin puguin assistir també a la pregària de vespres amb els monjos.

Aquest recés tindrà lloc a l’hostatgeria del monestir de Montserrat i s’emmarca dins de les activitats pastorals que es realitzen periòdicament en aquest espai. El preu és de 10€, que inclou el dinar al menjador de l’hostatgeria.

Els interessants a participar-hi poden trucar al 93 877 77 65 i demanar pel P. Antoni Pou o bé enviar un correu-e a tonipou@yahoo.com.

Última actualització: 27 març 2020