Recés espiritual per a homes joves que vulguin viure el Tríduum Pasqual a Montserrat

De Dijous Sant a Diumenge de Pasqua (del 6 al 9 d’abril), el Monestir de Montserrat ofereix la possibilitat a homes de 20 a 35 anys a viure els dies del Tríduum Pasqual en un ambient de silenci i de pregària, tot compartint la vida de la comunitat de monjos, tant pel que fa a les pregàries, els àpats i l’allotjament.

Durant el recés, els participants compartiran espais de reflexió i d’aprofundiment, així com, si algú ho demana, la possibilitat d’un col·loqui amb algun dels monjos.

Els interessats es poden inscriure a través de qualsevol dels correus-e següents: recespasqua2023@gmail.com o studium@abadiamontserrat.net

El recés s’iniciarà el Dijous Sant, dia 6 d’abril, a la tarda –també és possible d’arribar al matí-, i acabarà Diumenge de Pasqua, 9 d’abril, després de la missa conventual del Monestir, que se celebra a les 11.00 h. Els interessats a participar-hi s’han de posar en contacte amb els organitzadors, a través de qualsevol d’aquestes dues adreces de correu-e: studium@abadiamontserrat.net / recespasqua2023@gmail.com. L’aportació econòmica és de 100 € i les places són limitades.

Última actualització: 30 març 2023

Abadia de MontserratRecés espiritual per a homes joves que vulguin viure el Tríduum Pasqual a Montserrat