Scroll Top

Novetat editorial: «Els camins de l’amor»

Els camins de l'amor
Comprar
Primeres pàgines

Els camins de l’amor no estan definits en una agenda, els construïm dia a dia amb les nostres paraules, amb actituds i amb fets. Anar pels camins de l’amor és una elecció íntima, individual. Som nosaltres que escollim quin camí seguirem per assolir un objectiu o quina resposta donarem a les situacions que se’ns posen al davant: Discutir o dialogar? Abraçar o agredir? Esperar o no esperar? Odiar o perdonar? Fer front o amagar-se? Corregir o deixar passar? Les respostes que donem a totes aquestes situacions ens fan viure amb més grau de satisfacció o d’amargor.

De qui depèn? Només de nosaltres. Sota l’òptica de l’amor tots els camins condueixenal mateix port: la pau amb un mateix, amb els altres i amb Déu. En els camins de l’amor els indicadors ens diuen que per arribar a la felicitat no he de ser feliç jo a qualsevol preu, sinó fer-te feliç a tu. Estimar és donar i donar-se sense esperar res a canvi. Això és sabut. Però, com ho fem?

«Els camins de l’amor», de Xavier Guillamet, és un llibre de Publicacions de l’Abadia de Montserrat inclòs dins la col·lecció El gra de blat.

Índex

  1. Professor per a un sol aprenent
  2. La felicitat: una matèria complicada
  3. Primera assignatura: autocontrol
  4. Segona assignatura: generositat
  5. Tercera assignatura: humilitat
  6. Quarta assignatura: coratge
  7. Cinquena assignatura: compassió
  8. Sisena assignatura: discreció
  9. Setena assignatura: honestedat
  10. Eureka