Normalitat per accedir al Santuari de Montserrat, tot i l’activació del Pla Alfa 3

La Generalitat de Catalunya activarà, a partir d’aquest divendres 15 de juliol de 2022 a les 00.00 hores, el Pla Alfa 3 a Montserrat que implica un seguit de restriccions d’accés dins de l’àmbit del Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Així, no serà permès l’accés a interior del Parc des dels camins que surten del recinte del santuari: Degotalls, Sant Miquel, Santa Cova i Escala dels pobres, que estaran vigilats pels Agents Rurals i els Mossos d’Esquadra. Inicialment, les restriccions són vigents fins a les 00.00 hores de dimarts o en funció del risc d’incendi forestal.

Els accessos al Monestir per carretera (BP-1103, ramal al monestir de Santa Maria des de la carretera del Bruc a Manresa i BP-1121, carretera de Monistrol de Montserrat al monestir de Santa Maria), així com l’Aeri de Montserrat i el Cremallera de Montserrat estaran oberts amb total normalitat.

Dins el recinte del Santuari, també tot funcionarà amb absoluta normalitat: Basílica, Cambril, places, botigues, hostatgeria, hotel, cel·les, museu, restaurants…, tot obert!

Abadia de MontserratNormalitat per accedir al Santuari de Montserrat, tot i l’activació del Pla Alfa 3