Scroll Top

Montserrat disposa d’un “caixonet d’almoina digital” per realitzar donatius amb mòbil, targeta o “wearable”

Montserrat, octubre de 2019. La Basílica de Santa Maria de Montserrat disposa d’un servei de “caixonet d’almoina digital” per realitzar donatius amb qualsevol mitjà de pagament digital, sigui un telèfon, una targeta contactless o, fins i tot, un rellotge smartwatch o qualsevol altre model de wearable compatible amb el pagament mòbil.

 

Es tracta d’un model especial de TPV contactless que ha posat en marxa CaixaBank adaptat a les necessitats del Santuari. Accepta donatius de la quantitat que desitgi l’usuari fins a un màxim de 20 euros, independentment de l’entitat de la qual sigui client i del tipus de targeta que tingui.

 

A més, el “caixonet d’almoina digital” també permet efectuar donatius sense estar físicament a la Basílica. L’usuari pot trobar-se a casa o en qualsevol altre lloc i enviar igualment la seva aportació a través del seu mòbil de forma senzilla, en pocs passos i sense introduir números de compte.

 

Concretament, per utilitzar el servei, l’usuari només ha d’accedir al servei Bizum (properament disponible), a través de l’aplicació mòbil del seu banc, i introduir un codi i l’import del donatiu. L’operació es fa a l’instant, de forma totalment segura, i els diners arriben al seu destinatari en menys de cinc segons.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

Última actualització: 17 abril 2020