Mil fotografies al compte d’Instagram de Montserrat

Avui hem publicat la fotografia número 1.000 al compte de Montserrat a l’Instagram, @abadiamontserrat. Com no podria ser altrament, aquesta xifra rodona l’hem volgut celebrar amb una fotografia de la Santa Imatge de la Mare de Déu de Montserrat.
Mil fotos al compte Instagram de Montserrat

Des de fa unes setmanes, hem aprofitat aquest compte per tal d’oferir algunes promocions als nostres seguidors (descomptes en les nostres publicacions per Sant Jordi i en el preu de l’entrada al Museu de Montserrat). També hem obert una carpeta al nostre perfil per tal que ens pugueu fer arribar les vostres fotos de Montserrat. Només cal que les etiqueteu amb el hashtag #ambtumontserrat.

El compte de Montserrat a Instagram, així com els altres nostres comptes (Escolania, @escolania_montserrat, Museu de Montserrat, @museumontserrat, i Publicacions de l’Abadia de Montserrat, @lespamllibres) són eines que ens permeten mantenir el contacte amb els nostres amics i seguidors a les xarxes socials. També ens trobareu al Facebook com a @AbadiaMontserrat i a Twitter com a @montserratinfo.

Us convidem a que ens seguiu!

Última actualització: 9 juny 2021

Abadia de MontserratMil fotografies al compte d’Instagram de Montserrat