Gira de l’Escolania pels Estats Units d’Amèrica

Nom del projecte: Gira de l’Escolania pels Estats Units d’Amèrica del 26 de juny al 9 de juliol.

Àmbit d’activitat:

ESCOLANIA

Descripció del projecte:

L’Escolania en la seva gira va participar en el festival commemoratiu del centenari del naixement del president John F. Kennedy, a Washington, a més de cantar en una missa a la Basílica Nacional dels EUA i actuar, juntament amb un altre cor, a l’església Trinity Church, on anava habitualment el president John F. Kennedy, al barri de Georgetown, i on encara hi acudeixen els membres de la família de l’expresident.

A Nova York va oferir un concert a Saint Patrick’s Cathedral, el principal temple catòlic de Manhattan, situat a la 5a Avinguda. També va participar en una performance a The Cloisters, al Metropolitan Museum of Art de Nova York, l’espai on hi ha, entre d’altres, una part del claustre del Monestir de Sant Miquel de Cuixà. A Nova Jersey, l’Escolania va ser acollida per les famílies del Children’s Chorus of Sussex County, cor amb qui van fer un intercanvi musical que va acabar amb un concert conjunt en un auditori d’aquella ciutat.

La presència de l’Escolania a San Francisco va consistir en un concert compartit amb el Pacific Boychoir Academy, cor guanyador de dos premis Grammy i a Los Angeles va compartir un concert amb Los Angeles Children’s Chorus.

Aquesta gira ha estat possible per les empreses i entitats a baix indicades, a més del Sr. Pere Roquet (antic escolà de Montserrat) i del Sr. Juan José Brugera.

Any de realització:

2017

Pressupost econòmic:

105.000€

Origen del finançament:

Grifols
La Caixa
Colonial
ISP Digital
Cultura
Fluidra
adminGira de l’Escolania pels Estats Units d’Amèrica