El Pessebre de Pau Casals, a Montserrat

En commemoració del 50 aniversari de la mort de Pau Cassals, el pròxim dissabte, 21 d’octubre, a les 21.00 hores, s’interpretarà a la basílica de Montserrat la versió per a orgue de Klaus Rothaupt. L’entrada serà lliure i a partir de les 22.50 hores es podrà veure a través de les TV de La Xarxa. I en directe per Montserrat Ràdio i TV.

La Federació Catalana d’Entitats Corals, FCEC i l’Abadia de Montserrat organitzen conjuntament aquest concert. Serà la culminació d’un projecte iniciat en plena pandèmia, on els cors que cantaran a Montserrat —més de 200 cantaires— es reuniran per primera vegada des que van enregistrar la peça per separat el 2020, i que en una versió reduïda va ser emesa per TV3 i el Canal 33.

Els solistes seran: Elena Copons, soprano, Gemma Coma-Alabert, mezzosoprano, David Hernàndez Anfruns, tenor, Xavier Mendoza, Baríton i Pau Bordas, baix.

Les corals participants: Coral Canigó de Vic, Coral Càrmina de Barcelona, Coral Mixta d’Igualada, Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida, Coral Polifònica de Puig-reig i Orfeó de Sants de Barcelona.

Estaran acompanyats a l’orgue per Mercè Sanchís i dirigits per Daniel Mestre Dalmau.

Amb aquest concert l’abadia de Montserrat i la FCEC s’adhereixen a la commemoració dels 800 anys del primer pessebre que es va fer a Greccio.

PDF

Abadia de MontserratEl Pessebre de Pau Casals, a Montserrat