El P. Emili Solano celebra 25 anys de la seva ordenació sacerdotal

“Dono gràcies a Déu i a la meva família, on va ser plantada la llavor de la meva fe, als amics i monjos que m’han acompanyat en el camí de la fe, i a tots aquells que m’han servit i als quals serveixo el pa de la Paraula i els Sagraments”, afirma.

Nascut a Alcampell (Osca), és llicenciat en Ciències Empresarials i el 1994 va ser ordenat prevere a la catedral de Logronyo pel bisbe Ramón Búa Otero.

Montserrat, octubre de 2019. El proppassat 1 d’octubre, el monjo Emili Solano Sancho va celebrar 25 anys de la seva ordenació sacerdotal. Ho va fer en el decurs de la missa conventual del Monestir, que va presidir, i en la qual va estar acompanyat dels seus germans de comunitat, dels seus familiars i amics.

El P. Emilli Solano Sancho va néixer a Alcampell (Osca) el 22 de desembre de 1955. Va obtenir la llicenciatura en Ciències Empresarials a Deusto (Bilbao) l’any 1983. Desprès d’un any amb la comunitat benedictina d’Estíbaliz, va ingressar al Monestir de Valvanera, on va fer la primera professió monàstica el 25 de març del 1987, i la professió solemne el 7 d’abril de 1990.  Entre els anys 1989 i 1994 va realitzar els estudis sacerdotals al Seminari de Logronyo. El 31 d’octubre de 2005 va ser admès a Montserrat, on va traslladar l’estabilitat monàstica. Actualment és un dels infermers del Monestir, tasca que compagina amb col·laboració a la Sagristia de la basílica.

Després de 25 anys d’ordenació sacerdotal, el P. Emili Solano dóna gràcies a Déu, “que es va fiar de mi i em va donar aquest ministeri”. Està agraït a Déu, “que a través de les mans de Monsenyor Ramón Búa Otero em va ungir sacerdot per sempre, a la catedral de Logronyo; dono gràcies també a la meva família, on va ser plantada la llavor de la meva fe, als amics i monjos que m’han acompanyat en el camí de la fe, i a tots aquells que m’han servit i als quals serveixo el pa de la Paraula i els Sagraments”, afirma.

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat
93 877 77 75 / 606 942 948 / oscarbardaji@abadiamontserrat.net

Última actualització: 27 març 2020

adminEl P. Emili Solano celebra 25 anys de la seva ordenació sacerdotal