Scroll Top

El Monestir de Montserrat organitza un nou cap de setmana per a agnòstics

És una proposta per a persones que no se senten creients, però que poden estar obertes a descobrir els valors de la vida monàstica, uns valors útils per al seu dia a dia

 

 

Montserrat, octubre de 2019. L’Hostatgeria del Monestir de Montserrat ofereix per segona vegada un cap de setmana a persones agnòstiques, perquè comparteixin els valors de la vida monàstica, uns valors que poden ser útils en el seu dia a dia. Aquesta activitat, que s’emmarca dins de la sèrie de propostes que organitza l’hostatgeria monàstica, començarà el dissabte 2 de novembre, a les 12h, i acabarà el diumenge 3, després de dinar. Està oberta a homes i dones, sols o amb parella, a persones que no estiguin vinculades a l’Església, però que siguin receptives a allò que se’ls pugui oferir, que donin importància als valors sense sentir-se creients.

 

Entre les activitats que realitzaran durant aquests dos dies hi ha una passejada nocturna pel jardí del monestir, una caminada per la muntanya, l’assistència a una pregària de la comunitat de monjos, i una xerrada d’un monjo sobre els valors de la vida monàstica. Els àpats seran a l’interior del monestir i l’allotjament, a l’hostatgeria. Els interessats s’han de posar en contacte amb el P. Sergi d’Assís Gelpí a través del correu-e hostatgeriademontserrat@gmail.com o del telèfon 93 877 77 65. El preu, amb allotjament i àpats inclosos, és de 61€.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

Última actualització: 17 abril 2020