El G. Lluís M. Miralvés celebra 25 anys de vida monàstica a Montserrat

“És un moment per donar un nou impuls a la meva vida de monjo, perquè amb la gràcia de Déu i l’auxili de la Mare de Déu pugui continuar servint el Senyor pel camí de l’Evangeli”

 

 

Montserrat, setembre de 2019. Dimarts 3 de setembre, el G. Lluís M. Miralvés va celebrar 25 anys de la seva professió monàstica a Montserrat. Durant la missa conventual, que va presidir el P. Abat Josep M. Soler, el G. Lluís M. va renovar el seu compromís definitiu davant la comunitat benedictina de Montserrat.

 

El P. Abat de Montserrat va dir en l’homilia de la festa del 3 de setembre, Sant Gregori el Gran, monjo i papa, que el G. Lluís M. dóna gràcies pels seus 25 anys de vida monàstica i, sobretot, “per les gràcies que el Senyor li ha atorgat durant aquest temps”. “Nosaltres, els seus germans de comunitat i tots els qui participem d’aquesta celebració, ens unim a la seva acció de gràcies i el portem en la pregària perquè el Senyor el continuï beneint en la seva vida de monjo i en el seu servei a Montserrat, d’una manera particular a través de la música i de l’atenció als pelegrins. Ell i tots, com ho va ser Gregori, hem de ser cada dia, des del nostre lloc, servents dels servents de Déu. Servidors dels altres per amor, com Jesucrist”, va afegir el P. Josep M. Soler.

 

El G. Lluís M. va afirmar que la celebració dels 25 anys de la seva professió monàstica és per a ell una ocasió per agrair a Déu tots els dons que li ha fet, “començant per la seva misericòrdia, sense ser-ne jo mereixedor; i al mateix temps és un moment per donar un nou impuls a la meva vida de monjo, perquè amb la gràcia de Déu i l’auxili de la Mare de Déu, que sempre m’ha acompanyat i en qui sempre confiaré, pugui continuar servint el Senyor pel camí de l’Evangeli, al costat dels meus germans de comunitat, amb una entrega total, els anys que Déu vulgui, en aquesta escola del servei diví, que és el monestir”.

 

El G. Lluís M. Miralvés va néixer a Barcelona el 23 d’agost de 1960. Va entrar al noviciat el 14 de novembre de 1992; va fer la professió temporal el 3 de setembre de 1994 i la solemne el 16 de maig de 1999. Actualment és el director del cor monàstic, un dels organistes de la comunitat benedictina i professor de música dels monjos en etapa de formació.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

Última actualització: 17 abril 2020

adminEl G. Lluís M. Miralvés celebra 25 anys de vida monàstica a Montserrat