El cor infantil de la catedral de Salzburg, a Montserrat

Serà el concert inaugural del 39è Festival de Cant Coral Catalunya Centre, que organitza la Capella de Música Burés i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar

 

 

Montserrat, juliol de 2018. Diumenge 15 de juliol, a les 21h, la Basílica de Santa Maria de Montserrat acollirà un concert del cor infantil de la catedral de Salzburg, amb entrada lliure. Serà el concert inaugural del 39è Festival de Cant Coral Catalunya Centre. Aquest cor, dirigit per Gerrit Stadlbauer, va guanyar la reconeguda competició coral Bundesjugendsingen l’any passat a Graz (Àustria). El programa del concert inclourà peces de música religioses i cançons pròpies de la història de la música europea, entre les quals destaca el celebèrrim motet Ave verum, de Mozart, nascut precisament a Salzburg.

 

El Festival de Cant Coral Catalunya Centre està organitzat per la Capella de Música Burés i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, i compta amb el patrocini de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Balsareny i l’Ajuntament de Sallent. En paral·lel, compta amb la col·laboració de l’Abadia de Montserrat, els Amics del Castell de Balsareny, la Cova, el Geoparc i la Federació Catalana d’Entitats Corals. Oferirà un total de nou concerts al territori fins al proper 24 de juliol.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

 

Última actualització: 20 abril 2020

adminEl cor infantil de la catedral de Salzburg, a Montserrat