El Diumenge a Montserrat
22 maig 2022

El Diumenge a Montserrat ens dona l’oportunitat de posar-nos al dia de l’actualitat montserratina.

Ens acompanyarà, al programa d’aquesta setmana, P. Josep M. Soler, abat emèrit de Montserrat, que acaba de complir cinquanta anys de vida monàstica. Li preguntarem sobre aquests cinquanta anys de monjo, si n’està satisfet de l’opció triada i del que més l’ha marcat; també ens agradarà que ens digui el punt en què es troba la vida monàstica al món, ell que té bon coneixement del monaquisme arran de la seva tasca com a Visitador de la Província Hispànica Sublacense-Cassinesa, a la qual pertany Montserrat.

A la segona part ens visitarà la sergenta Mònica Rosell, de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Manresa, que ens farà la crònica de la desena edició de la caminada solidària que van viure el passat dia 13 entre Manresa i Montserrat. «Fem el camí al teu costat» és el lema d’aquesta iniciativa que fa deu anys que recull diners destinats íntegrament als serveis d’oncologia d’Althaia de Manresa, del Consorci Hospitalari de Vic, del Consorci Sanitari de l’Anoia i de l’Hospital de Sant Bernabé de Berga.

Finalment, coneixerem el catàleg de l’exposició de fotografies del P. Bonaventura Ubach, que es pot visitar al Museu del Monestir fins al 17 de juliol, i que ha editat l’Institut Europeu de la Mediterrània.

Última actualització: 19 gener 2023

Abadia de MontserratEl Diumenge a Montserrat
22 maig 2022