El Diumenge a Montserrat
3 abril 2022

El Diumenge a Montserrat ens dona l’oportunitat de posar-nos al dia de l’actualitat montserratina.

Començarem el programa amb la notícia de la setmana a Montserrat: l’operador d’infraestructures de telecomunicacions Cellnex dotarà per al Santuari de Santa Maria i el seu entorn de la tecnologia i els serveis de connectivitat propis d’una Smart City. Això suposarà que hi hagi una major eficiència en la gestió d’aforaments, d’aparcaments, d’intrusió als espais del recinte i a les ermites de la muntanya, així com el control de la qualitat de l’aire. Parlarem d’aquesta millora a Montserrat amb el president de la Fundació Cellnex, Lluís Deulofeu; i amb el director general de Cellnex a Espanya, Albert Cuatrecasas.

A continuació, el protagonisme serà per al Concert de Setmana Santa a Montserrat, que tindrà lloc Diumenge de Rams, a les 9 del vespre, a la Basílica. Ens acompanyarà el director del concert, Xavier Sans, que ens avançarà el programa i les particularitats de l’obra que interpretaran: “Les set paraules de Crist a la Creu”, de Théodore Dubois. També comentarà la peça prèvia, per a orgue i timbales, “Terra tremuit”, d’Andreu Diport.

Cal recordar, finalment, que ni Diumenge de Rams i Diumenge de Pasqua no hi haurà programa. Ens retrobarem diumenge 24 d’abril.

Última actualització: 19 gener 2023

Abadia de MontserratEl Diumenge a Montserrat
3 abril 2022