Proposta de cap de setmana de reflexió a Montserrat, únicament per a persones agnòstiques

Les persones agnòstiques tenen la possibilitat de viure un nou cap de setmana al Monestir de Montserrat. El dissabte 6 i el diumenge 7 de novembre tindrà lloc a l’hostatgeria del monestir la quarta trobada per a dones i homes no-creients, perquè puguin compartir els valors de la vida monàstica, uns valors que des de Montserrat, i com a creients, entenen que poden ser útils en el seu dia a dia i per això els obren a tothom. Serà una activitat dedicada, exclusivament, a persones que no estiguin vinculades a l’Església, però que siguin receptives a allò que se’ls pugui oferir, que donin importància als valors sense sentir-se creients.

Proposta per agnòsticsEls motius que mouen les persones interessades a compartir aquests dos dies amb la comunitat monàstica són diversos. Les històries que hi ha al darrera de cadascuna d’elles justifiquen clarament la seva assistència aquest cap de setmana.

Una de les activitats principals del cap de setmana és la vetlla de silenci, que es tindrà lloc el dissabte 6 de novembre a la nit. “I és que el silenci és un valor universal, que s’està perdent i que hem de recuperar, perquè té un valor terapèutic per a tothom”, afirma el G. Vicenç Santamaria, que la dirigirà.

En el programa d’activitats previstes al cap de setmana per a persones agnòstiques també hi ha una caminada per la muntanya, l’assistència a una pregària de la comunitat de monjos, i compartir una tarda de diàleg sobre els valors de la vida monàstica, a partir d’una presentació del G. Pau Valls, que n’és coordinador, qui afirma que “Montserrat pot ser un lloc idoni per trobar les respostes a moltes preguntes”.

 

Els interessats a poder participar en aquest cap de setmana per a agnòstics al Monestir de Montserrat poden facilitar les seves dades a través d’aquest formulari o bé escriure directament a agnosticsmontserrat@gmail.com. A partir de la petició hi haurà un contacte entre el monjo que dirigeix l’activitat i la persona interessada, per telèfon o via correu-e, per certificar la inscripció.

  Nom: *

   

  Adreça correu: *

   

  Telèfon:

   

  Missatge:

   

  Abadia de MontserratProposta de cap de setmana de reflexió a Montserrat, únicament per a persones agnòstiques