Scroll Top

Activitats de l’Hostatgeria del Monestir de Montserrat

L’Hostatgeria del Monestir de Montserrat ofereix durant l’any diferents activitats, com ara recessos, cursos de formació, exercicis espirituals o tallers, adreçades a joves i no tan joves, homes i dones, religiosos i religioses, sacerdots, matrimonis o grups diversos. En els propers mesos està previst un recés de Quaresma, que dirigirà el P. Sergi d’Assís Gelpí, hostatger de Montserrat, amb el títol: Com viure la pròpia fragilitat en clau cristiana?, i que tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de març.

El 6 d’abril, la periodista Míriam Díez Bosch proposarà a joves de 20 a 35 anys Viure l’Evangeli des de les xarxes socials. I del 17 al 21 d’abril, meditacions per viure el Tríduum Pasqual en silenci, amb el P. Sergi d’Assís Gelpí. Abans de l’estiu, curs de formació per a docents de religió, amb el lema: Jesús/Crist. L’home, la teologia i la cultura.

Totes les activitats, l’allotjament i els àpats tindran lloc a l’hostatgeria del monestir. Els interessats s’han de posar en contacte amb el P. Sergi d’Assís Gelpí a través del correu-e hostatgeriademontserrat@gmail.com o del telèfon 93 877 77 65.

Última actualització: 30 agost 2019