Scroll Top

L’Escolania, de gira per Alemanya

Participaran en el “5. Knabenchorfestival Bad Tölz 2019”, on cantaran amb els Tölzer Knabenchor, i on també participen els Wiltener Sängerknaben d’Innsbruck i la Capella vocalis de Reutlingen

L’Escolania de Montserrat realitza una gira per Alemanya del 28 de maig al 3 de juny. Ha estat convidada per un festival de cors infantils: el “5. Knabenchorfestival Bad Tölz 2019”, que l’organitza la ciutat de Bad Tölz, i en el qual cada edició hi canten el cor local, el Tölzer Knabenchor, i dos convidats. En aquesta ocasió, els convidats són l’Escolania i el cor alemany Limburger Domsingknaben. També hi participen els Wiltener Sängerknaben d’Innsbruck i la Capella vocalis de Reutlingen.

El primer concert, per això, el farà dimecres 29 a la ciutat de Nürnberg, concretament a la parròquia de St. Bonifaz, a les 19h. L’endemà, dijous 30, Solemnitat de L’Ascensió, a les 11h, participarà a la missa d’aquesta parròquia, a la qual pertany l’ex escolà alemany Firmin Munsi, que va estudiar el curs passat a l’Escolania.

Curiosament, entre el Tölzen Knabenchor i l’Escolania hi va haver relació als anys 70. Els dos cors van enregistrar conjuntament dos discs per Harmonia Mundi. El primer va ser la “Missa Romana”, de G. B. Pergolesi, que es va gravar a Roma l’any 1972. El segon va ser la “Missa Salisburgensis”, atribuïda a Benevoli, que es va fer a Salzburg també el 1972.

Els concerts de l’Escolania al “5. Knabenchorfestival Bad Tölz 2019” són els següents:

  • Divendres 31 de maig, 19.30h, a la Mühlfeldkirche
  • Dissabte 1 de juny, 11h, a la Stadtpfarrkirche
  • Dissabte 1 de juny, 19.30h, a la Kurhaus
  • Diumenge 2 de juny, 10.30h, participació a la Missa (Stadtpfarrkirche)

Informació del Festival, al web https://www.toelzerknabenchor.de/konzerte.php

Última actualització: 30 agost 2019