Scroll Top

Condol de Montserrat pels afectats per l’incendi de València

El P. Abat Manel Gasch i la comunitat benedictina de Montserrat s’uneixen en la pregària al patiment de les famílies afectades per l’incendi produït a l’edifici del barri de Campanar, a la ciutat de València, ahir a la tarda, que ha causat quatre morts, diversos ferits i desapareguts. Expressa el seu més sincer condol als familiars de les víctimes, la seva solidaritat amb els veïns afectats i el suport i reconeixement als diferents membres dels serveis d’emergències: bombers, personal sanitari i forces de l’ordre públic.

La comunitat monàstica de Montserrat encomana les víctimes a la misericòrdia de Déu i prega intensament pels familiars i amics de tots els afectats, i es fa solidària del dolor

El P. Abat i la comunitat monàstica de Montserrat encomanen les víctimes a la misericòrdia de Déu i preguen intensament pels familiars i amics de tots els afectats, i es fan solidaris del dolor per aquest incendi.

L’angoixa de la situació i el dolor per la pèrdua de familiars i coneguts són sentiments en la vida dels éssers humans on la presencia de Déu, encarnat en el seu fill Jesucrist, ens permet afrontar-ho amb l’esperança de la resurrecció, el consol als afligits i el repartiment fraternal de la caritat.

Tanmateix, i aprofitant l’actual temps de Quaresma, la comunitat monàstica vol fer un crida a la reflexió individual sobre el sistema de vida occidental d’avui, els valors de la germandat i la força de l’altruisme.

Última actualització: 23 febrer 2024