Scroll Top

8ena. edició del Festival Internacional Orgue de Montserrat

Nom del projecte:8ena. edició del Festival Internacional Orgue de Montserrat, Abat Cassià M. Just in memoriam.

Àmbit d’activitat:

ACTIVITAT MUSICAL

Descripció del projecte:

El Festival Internacional, any rere any, fa memòria del P. Abat Cassià M. Just, músic i organista eminent, alhora que home de Déu i de cultura. Un any més, l’estiu a Montserrat té so d’orgue que enlaira els esperits de les persones amb l’art dels més grans compositors.

El programa d’enguany, amb els quatre concerts realitzats, és ric i divers, clàssic i innovador, amb tocs d’obertura cap a noves propostes i amb un nivell musical marcadament internacional, consolidant aquesta iniciativa entre els festivals d’orgue més destacats del país.

Els concerts van anar a càrrec de Juan de la Rubia, organista de la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, de l’organista alemany Eberhart Lauer, director de Musica Sacra de la catedral de Santa Maria d’Hamburg (Alemanya), de l’organista Naji Hakim, hereu del gran O. Messiaen a l’orgue de la Trinité (Paris- França) i de la intèrpret nord-americana de gran renom internacional, Katelyn Emerson, organista i mestra de cor de l’església d’Advent de Boston (Massachusetts – USA).

Aquests espectacles musicals també s’han pogut seguir en directe a través de Montserrat Ràdio i de Montserrat TV, havent estat tots els concerts emesos en directe a través de les TV de la Xarxa de Comunicació Local.

Any de realització:

2018

Pressupost econòmic:

30.000€

Origen del finançament:

Reale-Seguros
Fundacio-Pinnae