Scroll Top

L’Escolania de Montserrat canta per la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual i per la sensibilització social en la donació d’òrgans per al transplantament

Dilluns 28 de juny, a les 20h, el Palau de la Música Catalana de Barcelona acollirà el concert que l’Escolania de Montserrat, l’Orquestra Simfònica del Vallès, la Capella de Música de Montserrat, el tenor Roger Padullés i el baríton Xavier Mendoza, sota la direcció de Xavier Puig, acompanyat a l’orgue per Álvaro Carnicero, oferiran per aconseguir fons per a dues entitats que treballen per la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual i per la sensibilització social en la donació d’òrgans per al transplantament: Fundació Nen Déu i Fundació DTI.

Concert Palau de la Música Catalana 28 juny 2021El repertori inclou el Concert en Si bemoll major, op. 4 núm. 6, de G. F. Händel, el Magníficat d’Anselm Viola, mestre de l’Escolania, per a orgue i orquestra, i la gran Missa in honorem B. V. M. en Mi bemoll major Hob XXII: 4, de Joseph Haydn.

Les entrades –cal recordar que l’aforament del Palau s’ha reduït a poc més de 1.250 localitats, seguint les indicacions del Procicat- es poden aconseguir a través de palaumusica.cat. També s’ha obert una Fila Zero per fer-hi aportacions de 30€ a través de Bizum a l’entitat 01412 o al compte de la Fundació Nen Déu ES 79 2100 0615 86 0200247366. L’objectiu és recaptar fons per ajudar al sosteniment d’ambdues fundacions i donar visibilitat a les necessitats de suport que tenen les institucions que es dediquen específicament a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La Fundació Nen Déu és una entitat social que treballa des de 1892 a Barcelona. Ofereix educació i atenció especialitzada a 245 persones amb discapacitat intel·lectual i física a partir dels tres anys, i al llarg de tot el seu cicle vital. Quatre dels seus Centres comparteixen l’objectiu de fer créixer l’autonomia de les persones amb discapacitat: l’Escola d’Educació Especial, el Centre Ocupacional, el Centre de Dia d’Atenció especialitzada i la Llar-Residència. La Fundació també compta amb un Centre Mèdic obert a tot el públic i especialitzat en atenció a les persones amb discapacitat.

La Fundació DTI (Donation & Transplantation Institute) té com missió formar. assessorar i donar suport als professionals de la salut arreu del món per tal d’ajudar a la creació i al desenvolupament de xarxes, programes, serveis i/o recerca en donació i trasplantament d’òrgans, teixits i cèl·lules.  El nostre objectiu és augmentar la donació i ajudar a salvar vides. Accions solidàries com aquest concert permeten donar visibilitat a la Fundació i recaptar fons per contribuir als projectes solidaris de l’entitat.

Última actualització: 22 juny 2021