Divendres Sant. Horaris de les celebracions

Sóc el camí que porta al Pare. Ningú no hi arriba si no és a través meu. He anat fent a poc a poc la descoberta de l’accés al Pare. Ell és sempre en mi i amb mi. Però jo no he jugat a fer l’home. Sinó que sóc un de vosaltres. Les oliveres de Guet-Semaní i el cel enfosquit del Gólgota –com abans el sol de Natzaret– han anat configurant la meva carn. Plantat a la creu, totes les ventades em colpeixen la galta. I el meu cos es va desfent, es va podrint com el gra de blat colgat a terra.

(De la introducció a la celebració de la Passió del Senyor del Missal Festiu de Montserrat)

2 d’abril – Divendres Sant

Cambril de la Mare de Déu

    • Divendres Sant

Última actualització: 17 octubre 2022

Abadia de MontserratDivendres Sant. Horaris de les celebracions