Programa de col·laboració, patrocini i mecenatge
¿Per què col·laborar amb la Fundació 2025?

La Fundació Abadia de Montserrat 2025 ofereix a empreses, institucions i particulars l’oportunitat de col·laborar amb ella en la millora de les activitats que es realitzen a Montserrat a través d’un programa de mecenatge i de patrocini.

Són moltes les raons per les que mereix la pena participar, encara que una única la que acompanya a totes elles que no és més que seguir sent un referent a la societat, una tasca que implica al conjunt de la Comunitat benedictina de Montserrat i els seus col·laboradors que li presten servei i al recinte en el seu conjunt, però també a aquells qui de manera desinteressada aporten recursos econòmics per a que l’activitat de Montserrat no s’aturi.

Col·laborar econòmicament amb la Fundació 2025 permet formar part d’una aposta comú de futur que permeti a l’Abadia de Montserrat en el seu mil·lenari continuar dirigint els seus esforços a acollir a tothom en les millors condicions i a contribuir a fer una Societat més integradora, dialogant, culta i sensible amb els més necessitats, millorant les infraestructures del seu entorn, la transferència del coneixement, l’extensió i difusió de la cultura i l’art, així com la preservació i la conservació del llegat històric i artístic del qual n’és custodi.

Amb la teva aportació pots contribuir a la restauració d’obres d’art que s’exposin per al gaudi de tothom, a la restauració de manuscrits, incunables i llibres que amb la seva preservació es manté una important font sapiencial i de coneixement històric, a l’edició i reedició d’obres bibliogràfiques, al manteniment de l’excel·lència del cant de l’Escolania i a l’aprofundiment i foment del diàleg interreligiós i ecumènic, així com al suport a les persones més desafavorides.

La teva aportació també servirà per fer possible activitats formatives, de recerca i d’intercanvi d’experiències i coneixements que siguin útils i d’interès a la Societat en general.

L’Abadia de Montserrat te una llarga tradició en l’activitat musical i la teva ajuda ens permetrà també seguir assumint la iniciativa d’organitzar concerts d’orgue, audicions comentades i altres activitats relacionades amb la música d’accés lliure a tothom.

A canvi, ser mecenes i col·laborador imprimirà a la teva empresa un grau de visibilitat en aquells àmbits d’actuació en els que Montserrat és un referent, com és el cultural, espiritual, divulgatiu, artístic i educatiu.

Igualment, la dotarà de major notorietat per la seva vinculació amb una institució mil·lenària i adaptada als temps, sostenible, sustentada en valors ètics i socials i sensible a les necessitats de les persones.

Com a col·laborador particular, tenir-te al nostre costat és molt important per quan contribueixes a adaptar i a enfortir amb el teu exemple els valors compartits a la cerca d’una millor convivència entre les persones.

Per això, i per moltes altres raons que descobriràs si ens fas confiança i dones suport, és interessant ser mecenes de la Fundació Abadia de Montserrat 2025 per caminar junts per seguir complint la tasca de servei a Montserrat que tenim encomanada i a la Societat.

Pla de Mecenatge i Patrocini

La Fundació Abadia de Montserrat 2025 disposa d’un conjunt d’elements que ens permet relacionar-nos amb els diferents tipus de donants amb l’objectiu d’establir un vincle sincer i transparent que es tradueix amb confiança i satisfacció mútua i es tradueix amb les següents categories de donants:

  • Soci Promotor
  • Patrocinador
  • Col·laborador
  • Proveïdor

Per a ampliar els detalls d’aquesta informació, sisplau contacteu amb la Fundació.

Incentius fiscals

El projecte Milliarium Montserrat 1025 – 2025 té el reconeixement com a esdeveniment d’excepcional interès públic i per tant, gaudeix d’un sistema fiscal avantatjós per a les persones jurídiques i físiques que li destinin la seva donació.

Aquesta eina fiscal consisteix en una desgravació per a empreses equivalent al 15% de la despesa realitzada en publicitat i propaganda, en un import màxim del 90% de la quantia de la donació.

Per als donants que no facin publicitat de l’esdeveniment, ja siguin persones físiques o persones jurídiques, les condicions de desgravació per l’import de la donació són de fins a un 30% en la quota líquida de l’IRPF (límit 10% de la base liquidable) i fins a un 35% en la quota íntegra de l’Impost de Societats (límit 10% de la base liquidable), percentatge que es veu incrementat en un 5% durant el període en que el projecte del Mil·lenari de l’Abadia de Montserrat manté el reconeixement d’esdeveniment d’excepcional interès públic. En cas de mantenir la donació per un import igual o superior als dos anys anteriors, la desgravació en el tercer any s’incrementa en un altre 5%.

Per a les persones físiques, els primers 150€ del donatiu es podrà desgravar el 75% i sobre l’import que excedeixi dels 150€, es podrà aplicar la desgravació del 30% i del 40% en el cas de persones jurídiques.
Línies de col·laboració
La Fundació 2025 ofereix la possibilitat de col·laboració i mecenatge en les línies següents:
Aportació genèrica a la Fundació Abadia de Montserrat 2025
Aportació genèrica a la Fundació Abadia de Montserrat 2025
Activitat musical
Activitat musical
Biblioteca
Biblioteca
Cultura
Cultura
Edició de publicacions
Edició de publicacions
Escolania
Escolania
Manteniment i conservació, infraestructures, equipaments i patrimoni artístic i cultural
Manteniment i conservació, infraestructures, equipaments i patrimoni artístic i cultural
Museu
Museu
Treball social
Treball social
Investigació
Investigació
Transmissió del coneixement
Transmissió del coneixement
Com col·laborar

Les persones, empreses i entitats que estiguin interessades en col·laborar amb la Fundació 2025 ho poden fer contactant directament amb el seu equip de gestió o bé fent un donatiu online.

Un cop fet el vostre donatiu, us enviarem un certificat de donació amb les quantitats totals aportades durant l’any fiscal anterior per tal que es pugui incorporar en la seva declaració de la renda i de l’impost sobre societats.

Contacte:

fundacio2025@abadiamontserrat.net

adminPrograma de col·laboració, patrocini i mecenatge