Com col·laborar

Com col·laborar

Les persones, empreses i entitats que estiguin interessades a col·laborar amb la Fundació 2025 per poder dur a terme els projectes de la Fundació amb la finalitat de mantenir l’activitat cultural, artística i d’obra social de l’Abadia de Montserrat, ho poden fer contactant directament amb el seu equip de gestió o bé fent un donatiu en línia.

Un cop fet el vostre donatiu, us enviarem un certificat de donació amb les quantitats totals aportades durant l’any fiscal anterior per tal que es pugui incorporar en la seva declaració de la renda i de l’impost sobre societats.

Si requeriu més informació sobre com col·laborar amb la Fundació 2025, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres:

Fes el teu donatiu

Si fas la teva col·laboració per Paypal, Bizum, Verse o transferència, envia’ns les teves dades (nom, cognoms, NIF i codi postal), per fer-te arribar el corresponent certificat de donació i gaudir dels incentius fiscals aplicats a les donacions.

Donatiu en línia

Transferència

Altres formes de donar:
Si ho prefereixes, pots fer-nos una transferència bancària a:

  • CaixaBank:
    ES50 2100 0215 3402 0003 2689
  • Banco Sabadell:
    ES29 0081 7065 4100 0122 3325

Bizum

Pots fer el teu donatiu amb l’identificador de la Fundació Abadia de Montserrat:
05525

Paypal

¿Per què col·laborar amb la Fundació 2025?

La Fundació Abadia de Montserrat 2025 ofereix a empreses, institucions i particulars l’oportunitat de col·laborar amb ella en la millora de les activitats que es realitzen a Montserrat a través d’un programa de mecenatge i de patrocini.

Són moltes les raons per les que mereix la pena participar, encara que una única la que acompanya a totes elles que no és més que seguir sent un referent a la societat, una tasca que implica al conjunt de la Comunitat benedictina de Montserrat i els seus col·laboradors que li presten servei i al recinte en el seu conjunt, però també a aquells qui de manera desinteressada aporten recursos econòmics per a que l’activitat de Montserrat no s’aturi.

Col·laborar econòmicament amb la Fundació 2025 permet formar part d’una aposta comú de futur que permeti a l’Abadia de Montserrat en el seu mil·lenari continuar dirigint els seus esforços a acollir a tothom en les millors condicions i a contribuir a fer una Societat més integradora, dialogant, culta i sensible amb els més necessitats, millorant les infraestructures del seu entorn, la transferència del coneixement, l’extensió i difusió de la cultura i l’art, així com la preservació i la conservació del llegat històric i artístic del qual n’és custodi.

Amb la teva aportació pots contribuir a la restauració d’obres d’art que s’exposin per al gaudi de tothom, a la restauració de manuscrits, incunables i llibres que amb la seva preservació es manté una important font sapiencial i de coneixement històric, a l’edició i reedició d’obres bibliogràfiques, al manteniment de l’excel·lència del cant de l’Escolania i a l’aprofundiment i foment del diàleg interreligiós i ecumènic, així com al suport a les persones més desafavorides.

La teva aportació també servirà per fer possible activitats formatives, de recerca i d’intercanvi d’experiències i coneixements que siguin útils i d’interès a la Societat en general.

L’Abadia de Montserrat te una llarga tradició en l’activitat musical i la teva ajuda ens permetrà també seguir assumint la iniciativa d’organitzar concerts d’orgue, audicions comentades i altres activitats relacionades amb la música d’accés lliure a tothom.

A canvi, ser mecenes i col·laborador imprimirà a la teva empresa un grau de visibilitat en aquells àmbits d’actuació en els que Montserrat és un referent, com és el cultural, espiritual, divulgatiu, artístic i educatiu.

Igualment, la dotarà de major notorietat per la seva vinculació amb una institució mil·lenària i adaptada als temps, sostenible, sustentada en valors ètics i socials i sensible a les necessitats de les persones.

Com a col·laborador particular, tenir-te al nostre costat és molt important per quan contribueixes a adaptar i a enfortir amb el teu exemple els valors compartits a la cerca d’una millor convivència entre les persones.

Per això, i per moltes altres raons que descobriràs si ens fas confiança i dones suport, és interessant ser mecenes de la Fundació Abadia de Montserrat 2025 per caminar junts per seguir complint la tasca de servei a Montserrat que tenim encomanada i a la Societat.

Línies de col·laboració
La Fundació 2025 ofereix la possibilitat de col·laboració i mecenatge en les línies següents:
Aportació genèrica a la Fundació Abadia de Montserrat 2025
Aportació genèrica a la Fundació Abadia de Montserrat 2025
Activitat musical
Activitat musical
Biblioteca
Biblioteca
Cultura
Cultura
Edició de publicacions
Edició de publicacions
Escolania
Escolania
Manteniment i conservació, infraestructures, equipaments i patrimoni artístic i cultural
Manteniment i conservació, infraestructures, equipaments i patrimoni artístic i cultural
Museu
Museu
Treball social
Treball social
Investigació
Investigació
Transmissió del coneixement
Transmissió del coneixement
Pla de Mecenatge i Patrocini

La Fundació Abadia de Montserrat 2025 disposa d’un conjunt d’elements que ens permet relacionar-nos amb els diferents tipus de donants amb l’objectiu d’establir un vincle sincer i transparent que es tradueix amb confiança i satisfacció mútua i es tradueix amb les següents categories de donants:

  • Soci Promotor
  • Patrocinador
  • Col·laborador
  • Proveïdor

Per a ampliar els detalls d’aquesta informació, sisplau contacteu amb la Fundació.

Incentius fiscals

El projecte Milliarium Montserrat 1025 – 2025 té el reconeixement com a esdeveniment d’excepcional interès públic i, per tant, gaudeix d’un sistema fiscal avantatjós per a les persones jurídiques i físiques que li destinin la seva donació.

Aquesta eina fiscal consisteix en una desgravació per a empreses equivalent al 15% de la despesa realitzada en publicitat i propaganda, en un import màxim del 90% de la quantia de la donació.

Per a les empreses que no facin publicitat de l’esdeveniment, la desgravació és del 40% de la base de l’Impost sobre Societats, amb un límit del 15% de la Base Imposable, més un 5% addicional de deducció en el supòsit que l’import del donatiu sigui per import igual o superior en els dos períodes impositius immediatament anteriors, en cadascun d’ells.

Per a les persones físiques, els primers 150 € del donatiu es podrà desgravar el 85% i la resta de la donació fins a un 40% de l’IRPF (límit 15% de la base liquidable), podent-se incrementar en un 5% addicional de deducció en el supòsit que l’import del donatiu sigui per import igual o superior en els dos períodes impositius immediatament anteriors, en cadascun d’ells.

adminCom col·laborar (antiga)