Scroll Top

Diumenge 6 de març: jornada de portes obertes a l’Escolania de Montserrat… presencials!

Ara que la situació per la pandèmia ho permet, l’Escolania de Montserrat tornarà a fer una jornada de portes obertes presencials. Serà el diumenge 6 de març, a partir de les 12.30 hores. Està pensada per a nens a partir de Primer d’Educació Primària, i les seves famílies.

Els escolans s’impliquen clarament en aquesta diada festiva, ja que fan de guies dels nens interessats i les seves famílies per les dependències de l’edifici. D’aquesta manera, la convocatòria de les famílies interessades és a les 12.30 hores del diumenge 6 de març —un cop finalitzada la missa i el cant de la Salve i el Virolai—, quan començarà la visita guiada pel centre.

A les 14.00 hores, l’Escolania ofereix el dinar a totes les famílies que vinguin; a les 15.15 hores tindran lloc activitats de lleure per als nens i els germans i, paral·lelament, se celebrarà una reunió informativa per als pares i mares. Per cloure la jornada, a les 16.30 hores, hi haurà una xocolatada organitzada per les famílies dels escolans.

La inscripció a la jornada, que està oberta a tots els nens de 6 a 8 anys amb ganes de cantar, s’ha de fer prèviament a través del web www.escolania.cat o trucant al telèfon 93 877 77 67.

Des del curs 2005-2006, els nous alumnes de l’Escolania entren a Quart de Primària —i algun a Cinquè—, la qual cosa facilita la seva integració en el cor i la seva formació musical. L’estada a la residència, de dilluns a divendres, també és optativa, a petició dels pares o dels mateixos nois; i el cap de setmana —de divendres a la tarda a diumenge al matí— el passen a casa, amb les seves famílies. Diumenge al matí, els escolans prenen part a la Missa Conventual del Monestir, i a la tarda participen en l’ofici de Vespres amb la comunitat benedictina. Fora d’aquests dos moments, els escolans poden estar al costat dels seus pares i germans.