Scroll Top

Lliurament de la miscel·lània «El monjo, l’historiador i l’editor. Homenatge a Josep Massot i Muntaner»

Avui 13 de novembre, el P. Josep Massot i Muntaner, monjo de Montserrat i director de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat ha rebut en un acte privat a Montserrat, organitzat sense que ell en tingués cap informació prèvia, el llibre «El monjo, l’historiador i l’editor. Homenatge a Josep Massot i Muntaner».

Es tracta d’una miscel·lània d’homenatge, coordinada per Jordi Manent, on una seixantena de participantes glosen els diversos aspectes i la importància de la tasca del P. Massot com a monjo de Montserrat i també la seva petjada en la cultura catalana contemporània, com a editor, historiador, assessor cultural, etc.

Enguany el P. Josep Massot ha celebrat una triple efemèride: els cinquanta anys d’ordenació presbiteral, els cinquanta anys al capdavant de les Publicacions de l’Abadia de Montserrat i els vuitanta anys de naixement i bateig.

El volum  «El monjo, l’historiador i l’editor. Homenatge a Josep Massot i Muntaner» forma part de la col·lecció «Biblioteca Abat Oliba» i properament es posarà a la venda.