Scroll Top

Montserrat celebra l’ofici de Vespres del divendres 13 de juliol amb 3.700 Pueri Cantores

Barcelona va acollir de l’11 al 15 de juliol el 42è Congrés Internacional de Pueri Cantotes, en el qual van participar nens i joves de tot el món

 

 

Montserrat, juliol de 2018. Les places de Santa Maria de Montserrat van acollir divendres 13 de juliol l’ofici de Vespres de la comunitat benedictina, que va comptat amb l’acompanyament musical de 3.700 Pueri Cantores de més de 100 nacionalitats, que van participar en la 42ª edició del Congrés Internacional de Pueri Cantores, que es va celebrar a Barcelona fins diumenge 15.

 

El Congrés va acollir nens i joves que es van reunir per cantar i portar així la pau al món, però l’objectiu és transmetre que tot i que les corals tenen funció litúrgica, formar part d’una d’elles també implica socialitzar i fer pedagogia musical. Treball en equip, reforçar els valors de la responsabilitat i descobrir les capacitats pròpies són alguns dels beneficis de formar part d’una coral. Pretén potenciar també la cultura popular i el moviment coral català.

 

Des de dimecres 11, que es va fer l’acte inaugural a Montjuïc, els Pueri Cantores han participat en celebracions eucarístiques en diferents pobles i ciutats, i durant el cap de setmana van centrar la seva activitat a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona, on van oferir un concert dissabte i una missa de cloenda diumenge.

 

Aquest ofici corresponent a les Vespres del Divendres XIV de durant l’any celebrat a les places de Santa Maria de Montserrat va ser presidit pel P. Abat Josep M. Soler. Es pot descarregar a www.alacarta.cat.

 

Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat

Última actualització: 20 abril 2020