Scroll Top

Ser escolà és una bona opció: 700 anys d’experiència ho avalen

L’Escolania ha convertit enguany la tradicional jornada de portes obertes en unes “Portes obertes permanents”. Les famílies que ho desitgin podran conèixer de manera presencial el projecte educatiu de l’Escolania, i també les seves instal·lacions, tot concertant dia i hora per tal de fer una visita personalitzada.

Paral·lelament, el proper dilluns 8 de març, a les 18.30h, els responsables de l’Escolania faran una videoconferència informativa (webinar) amb les famílies interessades, per tal d’explicar-los què és l’Escolania i poder-los respondre totes les preguntes que formulin al respecte.

Portes Obertes de l'Escolania de MontserratLes famílies que vulguin tenir un primer contacte podran descobrir l’educació integral que ofereix l’Escolania, que va més enllà de la música. I és que durant l’estada al centre l’alumne aprèn molta música, i també un ensenyament general humà de qualitat. Durant els cinc anys que roman el noi a Montserrat, a més de formar part d’una escola que té grups molt reduïts, també aprèn molt a través de la convivència amb els altres i de les moltes experiències que suposa anar a cantar amb el Cor arreu del país i a l’estranger.

L’estada al centre es planteja com un guany per a tothom: per al noi, per a la família i per a l’Escolania. Per a formar-ne part només cal que l’alumne tingui aptitud per a la música i bona veu, sense que la part econòmica hagi de ser cap impediment. Si és necessari, l’Escolania ofereix beques a les famílies que ho demanin; l’objectiu és que qualsevol noi que tingui aptituds per a la música pugui ser escolà.

L’Escolania està formada per alumnes que cursen entre 4t de Primària i 2n d’ESO. L’entrada és a 4t de Primària, però també es pot fer a 5è, si aquell curs ha quedat alguna plaça lliure. És recomanable que, si el nen i la família estan interessats, el contacte amb l’Escolania es faci al més aviat possible: el procés de preparació i seguiment es pot fer a partir del 1r de Primària.

Per concertar una visita al centre o bé per inscriure’s a la videoconferència informativa cal fer-ho a través de la pàgina web www.escolania.cat o bé trucant al telèfon 93 877 77 67.

Última actualització: 7 març 2021