Reserva per accedir al Cambril de la Mare de Déu de Montserrat

A partir del 28 de juny, les persones que vulguin accedir al Cambril de la Mare de Déu per venerar la Santa Imatge, dins la franja horària de més concurrència –entre les 12h i les 14.30h- es recomana que facin una reserva prèvia a través de la pàgina web. D’aquesta manera, es redueix el temps d’espera i es facilita un accés ràpid al tron de la Mare de Déu. Si no es fa la reserva prèvia, per això, l’accés es podrà fer igualment, però només en la franja horària en què hi hagi disponibilitat, la qual cosa suposarà que hagin d’esperar un temps determinat.

El procés de reserva és molt senzill i no té cap cost econòmic. Només cal anar a l’apartat de reserves de la web de l’Abadia de Montserrat (https://abadiamontserrat.cat/reserves) i seguir aquests passos:

  1. Escollir l’opció “Imatge de la Mare de Déu”
  2. Seleccionar al calendari la data prevista per a la visita.
  3. Escollir la franja horària (en funció de la disponibilitat).
  4. Indicar el nombre de persones que pujaran al tron de la Mare de Déu.
  5. Introduir les dades de contacte, incloent-hi l’adreça de correu electrònic on es rebrà la confirmació de la reserva.

Un cop realitzada es rebrà, a l’adreça de correu electrònic indicada, un document PDF amb la reserva. Aquest PDF, que inclou un codi QR amb la reserva, cal mostrar-lo en arribar a Montserrat per tal de poder pujar, directament i sense fer cua, al tron de la Mare de Déu de Montserrat.

Per a qualsevol aclariment podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon (93 877 77 77).

Última actualització: 29 juny 2021

Abadia de MontserratReserva per accedir al Cambril de la Mare de Déu de Montserrat