Scroll Top

Noves mesures de prevenció per la pandèmia de la Covid-19

A partir del dissabte 26 de juny, totes les persones que són a Montserrat i es troben a l’aire lliure podran anar sense mascareta si ho desitgen, sempre i quan es mantingui una distància de social d’un metre i mig (1,50 m).

Ús de mascareta a MontserratQuan les persones vagin cap a la zona de la basílica, l’atri o el cambril la norma a aplicar és :

  • L’Atri, es considera zona a l’aire lliure per tant l’ús de la mascareta no és obligatori, excepte els moments on l’afluència de públic no permeti mantenir la distància social, així com a la cua pel control d’accessos a la basílica, i el cambril, on serà necessari l’ús de la mascareta.
  • Els visitants que entrin al interior dels edificis per l’atri (Basílica, porteria, cua d’accés al cambril), caldrà que duguin posada la mascareta.
  • A l’interior de tots els edificis es mané l’obligatorietat de l’ús de la mascareta.

Trobareu cartells recomanant l’ús de la mascareta en algunes zones, tot recordant la distància social (sortida del cambril per l’Ave Maria, entrada a l’atri per la zona central, a la cua del cambril, a l’accés a l’Ave Maria per l’atri).

Us recordem que a Montserrat es continuen aplicant les diverses mesures per a la prevenció de la pandèmia.

Última actualització: 27 juny 2021