Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

30 d’abril 2017 Diumenge III de Pasqua Ac 2, 14.22b-33

El text d’avui és un fragment del primer discurs de Pere; descriu sintèticament el què va fer Jesús, i acaba amb l’anunci: «Déu l’he ressuscitat i l’ha alliberat dels llaços de la mort.». Una mica més endavant, Pere diu: «Germans, us he de parlar clar.» Quan l’Església, com Pere, anuncia la Pasqua de Crist, ha de parlar clar. Tu, consideres que parles clar quan anuncies la Pasqua? La nostra vida mostra un cor alegra, un cor de festa? Digues amb el salmista: «Senyor, ningú com vós no em fa feliç», tantes vegades que al final transformi la teva vida.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova

Actualitat de Pastoral

Veure més notícies de Pastoral