Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Si continua navegant, n'accepta la instal·lació i l'ús.
Pot obtenir més informació de la nostra política de cookies.

Salutació del Pare Abat

Déu vos guard ! Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Abadia de Montserrat.
En nom de la comunitat de monjos, dels escolans, dels treballadors del Santuari i de tots els qui fan possible l’acolliment a Montserrat, us desitjo la pau de Crist, i espero que aquesta visita virtual pugui esdevenir, un dia, pelegrinatge real a la Santa Muntanya.

+ Josep M. Soler
Abat de Montserrat
Ampliar Salutació del Pare Abat

Actualitat de Montserrat

Veure més notícies

Comentaris de la Paraula

26 d’Octubre 2016 Dimecres XXX Ef 6, 1-9

El text d’avui té un tret comú: el respecte que ens hem de tenir; els fills envers els pares, els pares envers els seus fills; els esclaus amb els amos, i els amos envers els seus esclaus. És una relació d’inferior a superior, i de superior a inferior. Però la paraula respecte Pau la substitueix per aquestes actituds: honorar, no irritar i educar, obeir com qui serveix el Crist, servir de bona gana, tenint sempre present que cadascú «rebrà del Senyor la recompensa pel bé que haurà fet». ¿Com et mires aquell que t’és inferior? ¿Com el mires aquell que t’és superior? Senyor, que sempre sàpiga tenir el respecte envers els altres, com Tu m’has respectat.

Bíblia de Montserrat (epub)

Portada de la bíblia de Montserrat

Versió original i notes pels Monjos de Montserrat


La Bíblia de Montserrat en un volum, publicada el 1970, és el resultat de la traducció realitzada per Justí Bruguera, Guiu Camps, Romuald M. Díaz i deu altres traductors, tots ells monjos de Montserrat, seguint l’obra iniciada el 1926 pel P. Bonaventura Ubach.

El llenguatge buscat per a aquesta traducció és el català literari normal, molt atent a la riquesa expressiva de les llengües originals.

Descarrega la Bíblia obre una pàgina nova